Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lediga jobb hos räddningstjänsten

Just nu söker vi brandmän till våra deltidsstationer

Som Brandman på våra deltidsstationer får du en gedigen utbildning, spännande och oförutsägbara arbetsuppgifter, en svårslagen gemenskap i ditt arbetslag men framförallt fyller du en livsviktig samhällsfunktion.

Då brandmansyrket är komplext söker vi människor med olika bakgrund och erfarenhet.  Vi letar dig med ett stort engagemang som delar av din tid kan vara tillgänglig för utryckning.

Social kompetens, teknisk kunskap, problemlösningsförmåga och en naturlig fallenhet för ett serviceinriktat och respektfullt bemötande är några av de egenskaper vi värdesätter högt och behöver i en grupp.

Vill du göra skillnad och bidra till tryggheten i det samhälle där du bor så tveka inte att ta kontakt så berättar vi mer. Telefon 0176-71000 Mail: raddningstjansten@norrtalje.se

Sök jobbet som brandman via Norrtälje kommuns jobbportal

Läs gärna mer om rekryteringsprocessen som blir aktuell om du blir kallad till testdag!

Till Trygghet och säkerhet
Senast ändrad: 2015-02-07
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.