Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Till dig som företagare

Här hittar du som företagare information från kommunen och samlade länkar till regering, skatteverk och länsstyrelse med mera för att samlat kunna hålla dig informera om stödåtgärder och vilka begränsningar som gäller.

Till: Samlad information om coronaviruset

Norrtälje kommun

För att underlätta för Norrtälje kommuns viktiga och livskraftiga lokala företag förbereds nu en rad åtgärder för att möjliggöra förstärkt likviditet genom bland annat förlängda betaltider.

Företagsakuten

Affischer och informationsmaterial till handlare för utskrift

Butiker och handlare uppmuntras att delta i arbetet med att minska smittspridningen. Därför har Norrtälje kommun tagit fram informationsmaterial som du kan ladda ner och skriv ut.

Informationsmaterial och affischer

Digitala möten med lokalt näringsliv

Norrtälje kommun håller digitala möten för det lokala näringslivet. Syftet är att informera om de stöd och åtgärder som kommunen vidtar för att förbättra förutsättningarna för företag och organisationer som drabbas affärsmässigt av coronaviruset. Mötena ger också deltagarna möjlighet att ställa frågor direkt till kommunstyrelsen, kommundirektören och ansvariga tjänstemän.

Företagarträffar i Norrtälje kommun

Regeringen

Här finns samlad information till dig som är företagare om de åtgärder som regeringen vidtagit för att mildra virusutbrottets konsekvenser för jobb och företag i Sverige. Informationen på sidan uppdateras löpande allteftersom åtgärder vidtas.

För företagare med anledning av covid-19 - Regeringen.se

Skatteverket

Här har vi samlat information från Skatteverket som är viktig för dig som företagare, förening eller offentlig aktör att känna till i samband med coronaviruset och covid-19.

Corona – information för företag, föreningar och offentliga aktörer | Skatteverket

Länsstyrelsen

Från och med den 10 januari 2021 gäller en tillfällig covid-19-lag i Sverige. Enligt lagen kan regeringen och myndigheter besluta om begränsningar och åtgärder för att förhindra smittspridning. Länsstyrelsen kontrollerar att besluten följs.

Tillsyn av den tillfälliga covid-19-lagen | Länsstyrelsen Stockholm lansstyrelsen.se

Verksamt

Samlad information från myndigheter om det nya coronaviruset och vad som är viktigt för dig som företagare att känna till hittar du på sajten

 Verksamt.se

 

Folkhälsomyndigheten

Information och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten hittar du på 

Folkhälsomyndighetens hemsida

 

Försäkringskassan

Information från Försäkringskassan om regler för smittbärarpenning, reseersättning, sjukpenning och ersättning för vab hittar du på

Försäkringskassans hemsida

 

Tillväxtverket

Information och stöd från Tillväxtverket som kan hjälpa dig hantera förändringar på grund av covid-19-utbrottet hittar du på 

Tillväxtverkets hemsida

Arbetsmiljöverket

För frågor om arbetsmiljöarbete, vilket ansvar du har som arbetsgivare och hur du kan agera under krisen. Läs mer på

 Arbetsmiljöverkets hemsida

 

 

Till Om coronaviruset, covid-19
Senast ändrad: 2022-01-19
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.