Så arbetar Norrtälje kommun

Norrtälje kommun och Kommunalförbundet sjukvård och omsorg bevakar utvecklingen och säkerställer att Regeringens, Folkhälsomyndighetens och Region Stockholms rekommendationer efterlevs inom kommunens alla verksamheter.

Norrtälje kommun har under merparten av pandemin haft en aktiverad krisledning som sammanträtt regelbundet. När krisledningen avvaktiverades gick flyttade delar av det fortsatta arbetet över i en samordningsfunktion.

Vidare har Norrtälje kommun som en av 37 aktörer inom Samverkan Stockholmsregionen, SSR samverkat med bland annat Region Stockholm och Länsstyrelsen Stockholm. Kommunen har beredskap att vid behov snabbt kunna ställa om samt vidta nya åtgärder.

Till: Samlad information om coronaviruset

Till Om coronaviruset, covid-19