Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Äldreboenden och covid-19

På grund av smittspridning inom omsorgen är det viktigt att du som är anhörig kontaktar äldreboendet innan du vill göra ditt besök för att höra vad som gäller just på det boendet vid besök. 

All personal följer de rekommendationer som finns om smittförebyggande åtgärder. 

Ta kontakt med äldreboendet före besök

Kontakta personalen vid äldreboendet innan du vill göra ett besök. Verksamheterna har lokala rutiner som är anpassade utifrån deras möjligheter att kunna ta emot besök på ett säkert sätt med den äldres bästa i åtanke. De lokala rutinerna följer Smittskydd Stockholms riktlinjer för säkra besök. Ta del av dessa innan ni planerar ett besök. 

Om äldreboenden i Norrtälje kommun

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) ansvarar för en sammanhållen vård och omsorg till invånarna i Norrtälje kommun. KSON har avtal med flera utförare när det gäller äldreboenden. I kommunen finns det totalt 19 äldreboenden inklusive demensboende, både i enskild regi (Attendo, Humana, Norlandia Care, Vardaga och Kavat Vård) och offentlig regi (Tiohundra).

Kontaktuppgifter till äldreboenden

Vaccination mot covid-19 

Till Om coronaviruset, covid-19
Senast ändrad: 2022-02-11
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.