Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kommunstyrelsen i korthet 29 januari 2018

Detta är några av de ärenden som behandlades vid kommunstyrelsens sammanträde 29 januari 2018.

4. Informationspunkt 
Norrtälje kommun visar positivt ekonomiskt resultat för 2017
2017 års preliminära ekonomiska resultat ligger på plus 71,3 miljoner kronor. Kommunens nämnder har tillsammans en budget i balans.  Kommunen befinner sig i en stark tillväxtfas och har genomfört investeringar på 389 miljoner kronor år 2017.

8. Färsna gård får anslag för en ny samlingslokal med dusch och omklädningsrum
Kommunstyrelsen har tagit beslut om att godkänna anslag för en ny samlingslokal i Färsna. Den nya byggnaden kommer att innehålla en öppen, flexibel samlingslokal med dusch och omklädningsrum för personal som är verksamma i den dagliga verksamheten som bedrivs i Färsna. Investeringen finansieras med kommunstyrelsens anslag för investeringar 2018.

10. Tre miljoner kronor investeras i infrastruktur och trygghet
Kommunstyrelsen har tagit beslut om att investera 3 miljoner kronor för upprustning av infrastruktur och stärkta trafiksäkerhetsåtgärder i Rimbo, Norrtälje och Hallstavik. Bland annat innefattar det belysning av nya utegymmet och Plaskdammsparken i Hallstavik, upprustning av Skarsjöparken i Rimbo och intill busstorget i Hallstavik samt pop-up park framför ICA kryddan i Norrtälje. Investeringen används även för trafiksäkerhetshöjande åtgärder utanför kommunens skolor och hastighetsdämpande åtgärder på lokalgator runt om i kommunen. Investeringen finansieras med kommunstyrelsens anslag för investeringar 2018.

17. Stöd till Rospiggarna för VM-deltävling
Kommunstyrelsen beslutade att lämna ett stöd till Rospiggarna Speedwayklubb inför kommande VM-deltävling i Speedway på 1 755 tkr. Kommunstyrelsen beslutade att ge förvaltningen i uppdrag att se över arrendeavtalet.

Kommunstyrelsen i korthet 29 januari 2018

Till Politik och förtroendevalda
Senast ändrad: 2018-01-29
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.