Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kommunstyrelsen i korthet 22 oktober 2018

Här är några av de ärenden som behandlades vid kommunstyrelsens sammanträde 22 oktober 2018.

5. Förslag till oförändrad skattesats
Kommunstyrelsen föreslår en oförändrad skattesats på 19,72 kronor per skattekrona för 2019 och skickar vidare ärendet till Kommunfullmäktige för beslut.

6. Godkännande av utökat investeringsanslag till Rimbo Kulturscen
Den 30 januari 2017 fattade kommunstyrelsen beslut om att anslå 19 170 000 kronor för uppförande av en kulturscen i Rimbo. Nu föreslås nya funktioner för användning, samverkan och möjligheter till större kulturellt utbud som inte kan inte tillgodoses genom den tidigare föreslagna planen för aula och kulturscen. För att klara av det utökade utbudet har kostnaden för byggnadens uppförande ökats med 14 980 000 kr. 

Kommunstyrelsen har nu beslutat om ett utökat investeringsanslag på 14 980 000 kronor och ärendet går vidare till Kommunfullmäktige för slutgiltigt beslut.

16. Fördelning av medel för lokal utvecklingspeng
Kommunstyrelsen har fattat beslut om att tilldela den lokala utvecklingspengen som togs fram i anslutning till landsbygds- och skärgårdsutvecklingsprogrammet. Det har kommit in totalt 25 ansökningar för lokalt utvecklingsstöd och kommunstyrelsekontoret föreslår att 18 ansökningar beviljas helt eller delvis. 

– Det är många i Norrtälje kommun som ansökt och kommer att bidra till att utveckla sin bygd, det känns jätteroligt, säger Ulrika Falk (S) kommunstyrelsens ordförande.

 

Kommunstyrelsen i korthet 22 oktober 2018

Till Politik och förtroendevalda
Senast ändrad: 2018-10-23
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.