Kommunstyrelsen i korthet 16 september 2019

Här kan du höra och läsa några av de ärenden som togs upp under kommunstyrelsens sammanträde den 16 september 2019.

Kommunstyrelsens ordförande Bino Drummond berättar om några av punkterna från Kommunstyrelsens sammanträde

Singö skola

Under förutsättning att Singö utveckling ekonomiska förening tackar nej till det erbjudande som kommunen lämnat, ska fastigheten med Singö skola läggas ut till öppen försäljning och säljas till den köpare som kan erbjuda bästa pris samt bästa nytta för medborgarna och den omkringliggande bygden.

Yttrande gällande samrådsförslag för ombyggnad av riksväg 77, delen Eknäs-Salmunge - etapp 2, Norrtälje kommun, Stockholms län.

Kommunstyrelsen godkänner kommunstyrelsekontorets förslag till yttrande som sitt eget och överlämnar det till Trafikverket.

Projektplan för inrättande av kommunalt naturreservat i Färsna

1. Kommunstyrelsen beslutade att godkänna projektplanen för inrättande av kommunalt naturreservat i Färsna.
2. Kommunstyrelsen anslår 200 tkr för finansiering av uppdraget under 2019.
3. Anslaget finansieras med kommunstyrelsens anslag för oförutsedda utgifter

Framtagande av tjänstegarantier

Framtagande av tjänstegarantier i samtliga kommunala verksamheter som tillhandahåller tjänster samt kommunal myndighetsutövning till invånare och företag.

Inom kort kommer du att kunna läsa protokollet från sammanträdet genom att klicka här.