Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kommunstyrelsen i korthet 9 april 2018

Några av de ärenden som behandlades på kommunstyrelsens sammanträde den 9 april 2018.

Nya bostäder på Campus Roslagen

Kommunstyrelsen föreslog en investering för nyproduktion av 20 lägenheter på Albert Engströms gata 16 i Norrtälje i Campus Roslagen AB:s regi. Byggnationen finansieras till viss del med statliga bidrag. Lägenheterna ska bestå av ett rum och kök och ha en storlek på bostadsyta på cirka 35 kvadratmeter. Beslut fattas av kommunfullmäktige.

Nya bostäder i Älmsta

Kommunstyrelsen föreslog ett investeringsbeslut som innebär att Roslagsbostäder AB ska bygga 64 lägenheter i Älmsta. Roslagsbostäders styrelse beslutade i januari 2017 att förvärva fastigheten Norrtälje Älmsta 1:72 samt del av Älmsta 1:113. Det är 4065 kvadratmeter som nu föreslås exploateras.

Trygghetsvärdar införs

För att öka tryggheten på mötesplatser som upplevs som otrygga kommer trygghetsvärdar att anlitas. Kommunstyrelsen beslutade att anslå 600 000 kronor under 2018 för att finansiera trygghetsvärdar, bland annat vid Norrtälje busstation.

Till Politik och förtroendevalda
Senast ändrad: 2018-04-12
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.