Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kommunstyrelsen i korthet 4 februari 2019

Detta är några av de ärenden som behandlades vid kommunstyrelsens sammanträde 4 februari 2019. Under mötet fick styrelsen även information från tjänstemän kring kommunens VA.

Fastighetsköp av Vaktmästaren 2 och 6 

Kommunstyrelsen beslutade att köpa två fastigheter på Övre bryggårdsgärdet (som ligger i kvarteren bredvid kommunhuset Ankaret). Köpen görs med egna medel. Detta är en strategisk affär för att kommunen ska kunna fortsätta utvecklingsprojektet Övre Bryggårdsgärdet och en förutsättning för framtida kvartersbildning i området.

Upphävande av beslut om nedläggning av Rånäs skola

Allians för Norrtälje som styr kommunen har i sitt handlingsprogram slagit fast att Rånäs skola ska fortsätta som skola och alltså undantas från den nedläggning som beslutades i det skolstrukturprogram som kommunfullmäktige beslutade 20 juni 2016. Kommunstyrelsen beslutade att föreslå att kommunfullmäktige upphäver beslutet om nedläggning av Rånäs skola.

Kommunstyrelsen i korthet 4 februari 2019

Till Politik och förtroendevalda
Senast ändrad: 2019-02-05
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.