Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kommunstyrelsen i korthet 25 maj 2020

Här kan läsa om några av de beslut som togs av kommunstyrelsen under mötet 25 maj. Bino Drummond (M) berättar om besluten.

Bino Drummond.

Anställning av kommundirektör

Kommunstyrelsen beslutar att anställa Anette Madsen som kommundirektör enligt särskilt chefsavtal. Kommunstyrelsen uppdrar till kommunstyrelsens ordförande att ta fram ett chefsavtal för vidareundertecknande av båda parter.

Ågärdande av skredrisk och kaj Societetsparken

Kommunstyrelse föreslår att kommunfullmäktige ska besluta att:

Anslå 32 miljoner i investeringsanslag för åtgärdande av skredrisk och kaj i Societetsparken i Norrtälje. Anslå enligt option 28 miljoner i investeringsanslag för åtgärdande av kaj fram till anslutningen av bron Havslänken i Societetsparken i Norrtälje. Finansieringen av ökade drifts- och kapitalkostnader inarbetas i mål och budget 2022.

Utbyggnad av gång- och cykelnätet

Kommunstyrelsen tog beslut om att:

Anslå 7 miljoner i investeringsanslag för utbyggnad av gång- och cykelvägnätet år 2020-2021. Investeringen finansieras med kommunstyrelsens anslag för investeringar 2020 och 2021. 

Protokollet från kommunstyrelsens sammanträde hittar du här när det är klart.

Bino Drummond om kommunstyrelsens möte 25 maj

Till Politik och förtroendevalda
Senast ändrad: 2020-05-26
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.