Dagordning för sammanträdet den 18 februari 2019

Kommunfullmäktige sammanträder måndagen den 18 februari 2019, kl. 17.30 i Sportcentrum, Gustaf Adolfs väg 53, Norrtälje Kommunfullmäktiges sammanträden är offentliga. Allmänheten är därför välkommen att lyssna på debatten. Före sammanträdet mellan klockan 17.00 och 17.30 har allmänheten möjlighet att träffa fullmäktiges ledamöter för frågor och diskussioner.

1. Upprop

2. Val av justerare

3. Tillkännagivande om justering. Justeringen äger rum på kommunstyrelsekontoret den 26 februari klockan 16:00. Justerarna får protokollet sig tillsänt i förväg via e-post för att ges möjlighet att läsa igenom före justeringen.

4. Information från kommunstyrelsen

5. Information från revisorerna

6. Fastighetsköp av Vaktmästaren 2, Övre Bryggårdsgärdet

Bilaga 1, bilaga 2, bilaga 3, bilaga 4, bilaga 5, bilaga 6, bilaga 7