Kommunfullmäktige i korthet 26 april 2021

Kommunfullmäktiges ordförande Nils Matsson (M) sammanfattar sammanträdet den 26 april 2021.

Information från KSON, Region Stockholm och Norrtälje sjukhus

Pandemiläget i Norrtälje kommun är fortfarande allvarligt, men stabilt.

Revision inom barn- och utbildningskontoret

Revisorerna kom med kritik och synpunkter om vad som borde kunna förbättras inom området.

Handlingsplan för psykisk hälsa

Samtliga partier var eniga om att en handlingsplan för psykisk hälsa

Avgiftsbelagd parkering vid Norrtälje sjukhus

Frågan tas vidare till Region Stockholm och Locum som hanterar frågan.