Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kommunfullmäktige i korthet 21 januari 2019

Två nya bostadsområden i kommunen

Markanvisningsavtalen för Rimbo-Tomta 7:1, Västertorpskogen och Tälje 3:16 Smeden 1 godkändes av Kommunfullmäktige. Markanvisningen i Rimbo innefattar flerbostadshus i varierande höjder och med både bostadsrätt och hyresrätt samt radhus med upplåtelseformen äganderätt.

I Norrtälje Hamn innebär beslutet drygt 100 bostadsrättslägenheter med lokaler i entréplan, ett underjordiskt garage samt en gemensam takterrass med växthus för odling och samvaro mellan grannarna i kvarteret.

Fastställande av reglemente för planering, styrning och uppföljning av verksamhet och ekonomi i Norrtälje kommun

1. Kommunfullmäktige beslutade att nytt reglemente för planering, styrning och uppföljning av verksamhet och ekonomi i Norrtälje kommun ska gälla från och med 2019-01-01.

2. Kommunfullmäktige beslutade att upphäva tidigare reglemente för planering, styrning och uppföljning av verksamhet och ekonomi i Norrtälje kommun antagen av kommunfullmäktige 2015-11-30, § 168.

Ändring av bolagsordning för bolag som ingår i Norrtälje kommunkoncern samt stämmodirektiv

1. Kommunfullmäktige beslutade att anta reviderade bolagsordningar för bolagen Norrtälje Kommunhus AB, Roslagsbostäder AB, Norrtälje Energi AB, Norrtälje Energi Försäljnings AB och Campus Roslagen AB,

samt att

2. ge stämmoombudet i uppdrag att rösta för att dessa fastställs på respektive bolagsstämma.

Besluten innebär att högsta antalet ledamöter och suppleanter i Norrtälje Kommunhus AB ändras från sju till åtta. I Campus Roslagen AB, Roslagsbostäder AB, Norrtälje Energi AB och Norrtälje Energi Försäljnings AB ändras högsta antalet ledamöter och suppleanter från sju till nio.

Till Politik och förtroendevalda
Senast ändrad: 2019-01-22
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.