Kommunfullmäktige i korthet 14 december 2020

Här kan du se några av ärendena från kommunfullmäktigesammanträdet den 14 december 2020, då mål och budget 2021-2023 fastställdes.

Kommunfullmäktiges ordförande Nils Matsson (M) om mötet

På sammanträdet deltog samtliga 61 ledamöter samt 34 ersättare i kommunfullmäktige, alla på distans via en digital mötesplattform.

Dagordning för Kommunfullmäktige den 14 december 2020

Mål och budget 2021-2023

Dnr KS 2020-2045:

Allians för Norrtälje kommuns budgetförslag antogs av Kommunfullmäktige.
Läs den fastställda Mål och budget 2021-2023 genom att klicka här.

Lommarstranden

Punkterna 10, 11 och 12 i dagordningen gällande fastigheterna i byggprojektet Lommarstranden.

• Antagande av detaljplan för Lommarstranden - etapp 1, del av fastigheten Tälje 4:62 med flera, i Norrtälje stad Dnr KS 2015-1650.
  • Godkännande av investeringsanslag i anslutning till detaljplan för Lommarstranden etapp 1, del av fastigheterna Tälje 4:62, Tälje 4:90 och Tälje 4:26 Dnr KS 2015-146.
  • Godkännande av marköverlåtelseavtal, omvandlingsavtal samt samverkansavtal i anslutning till detaljplan för Lommarstranden etapp I, del av fastigheten Tälje 4:62 i Norrtälje Dnr KS 2015-146.

Val och avsägelser

Val och avsägelser i nämnder och styrelser för tvååriga mandatperioder.

Läs samtliga poster och mandatperioder här.

Protokoll

Fullständigt och justerat protokoll från Kommunfullmäktige den 14 december 2020 kommer att presenteras på den här sidan snarast möjligt.