Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Utbildningsnämnden

Utbildningsnämndens uppgifter omfattar utbildning inom de frivilliga skolformerna för ungdomar som avslutat sin grundskoleutbildning eller motsvarande, samt för vuxna.

Ikoner nämnder Norrtälje kommun.

Utbildningsnämndens verksamhet omfattar gymnasieskola, gymnasiesärskola samt kommunal vuxenutbildning, det vill säga vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå, särskild utbildning för vuxna (”särvux”), samt utbildning i svenska för invandrare (SFI).

Utbildningsnämnden ska i samverkan med andra berörda aktörer verka för att utveckla och underlätta etablering av eftergymnasiala utbildningar i kommunen.

Utbildningsnämnden ska verka för att alla elever i Norrtälje kommun ges en likvärdig utbildning av hög kvalitet och att alla utbildningsanordnare ges transparenta och konkurrensneutrala förutsättningar att bedriva utbildning.

Till Politik och förtroendevalda
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.