Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Syntolkade visningar från Moderna museet

Moderna museet erbjuder syntolkade visningar.

Moderna Museet har erbjudit syntolkade visningar i tio år och har allt sedan starten baserats på att ge en helhetsupplevelse av museet och att få uppleva utvalda konstverk på riktigt nära håll. Visningarna utformas av museets konstpedagog Maria Taube som har över 15 års erfarenhet av syntolkade visningar.

ARTHUR JAFA
Syntolkad visning.

Nu är det återigen dags för en syntolkad visning på Moderna Museet. Den här gången visas utställningen Arthur Jafa: En serie ytterst osannolika, men extraordinära överlämnanden (med Ming Smith, Frida Orupabo och Myssylanyus). Visningen hålls av en av museets konstpedagoger och här ges chansen att uppleva utställningen på riktigt nära håll.
Visningen riktar sig till alla som har nedsatt syn och ledsagare. Den är kostnadsfri och man behöver inte förboka sin plats. Vi möts vid informationsdisken i entrén till museet.
Välkomna!

Höstens kommande visningar:
Torsdag 18 september kl 17:00.
Torsdag 24 oktober kl 17:00.
Torsdag 21 november kl 17:00 och
Torsdag 19 december kl 17:00.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.