Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Öppettider för våra verksamheter

Öppettider är den informationen som väldigt många vill hitta på norrtalje.se. Det kan vi se när vi tittar på statistiken på vanligt förekommande sökord både i den interna sökfunktionen och med information från externa.

Vi ser att öppettider till våra återvinningscentraler, badhus, fritidsgårdar och bibliotek är efterfrågad information på norrtalje.se. Vi har därför jobbat med att förenkla funktionen med att se om det är öppet eller stängt just nu. I december 2016 lanserade vi den nya funktionen. 

Så här fungerar öppettider

När man besöker en anläggning, som exempelvis en återvinningscentral på norrtalje.se kan man direkt i övre högra hörnet (på en stor skräm) se om det anläggningen är öppen just nu eller inte. En grön färg markerar om det är öppet just nu vilka tiderna är, visas direkt. Om man väljer att klicka ner på pilen till höger kan man se öppettiderna de närmaste dagarna framåt.  

Prova gärna själv på sidan Görla Återvinningscentral

Skärmbild på en anläggningssida med öppettider

Om en anläggning är stängd när du kommer till sidan, så ser du direkt att det är stängt nu. Även här kan man välja att klicka ner pilen för att se när anläggningen öppnar nästa gång. 

Skärmbild på en anläggningssida med öppettider

Vi arbetar med att få in aktuella öppettider från våra anläggningar, så samma typ av information kan visas på alla, för en bättre service till våra invånare. 

Har du tips och tankar om hur funktionen kan bli ännu bättre. Klicka gärna på Tyck till nedan och skriv hur vi kan förbättra den.  

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.