Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hitta lättare till alla e-tjänster

En viktig del inom kommunens långsiktiga arbete mot en bättre service, är att erbjuda digitala tjänster för att enklare kunna utföra ärenden med kommunen oberoende av tid och plats.

Vi samlar alla digitala tjänster på en plats

Om man som besökare på norrtalje.se vet att man är ute efter en e-tjänst, så kan man snabbt komma till listan med alla våra digitala tjänster genom att klicka på länken i huvudet. 

På den här sidan, listas alla våra tjänster i alfabetisk ordning. Med hjälp av filtreringsfunktionen i toppen av listan kan du välja att filtrera på ämne, målgrupper eller välja en bokstav att visa innehåll på. Du kan också att skriva in ett specifikt ord och då visas bara de tjänster som innehåller det ordet. 

När du har hittat den e-tjänst som du vill använda just nu klickar på du Starta här

Guiden hjälper dig att göra rätt

Många ärenden som du har med kommunen kräver en del förarbete. Det kan exempelvis handla om att söka bygglov. Inför en sådan ansökan behövs en del ritningar och annat material. Innan du startar e-tjänsten kan du därför gå igenom en guide och ta del av den information som du behöver för att kunna utföra tjänsten korrekt. Det kan spara en massa tid för dig, då du senare slipper att komplettera ditt ärenden på grund av eventuella felaktigheter. 

Du får också direkt, lite längre ner på sidan, information om viktiga saker att tänka på. Om du inte har har möjlighet att använda den digitala tjänsten, utan vill fylla in din ansökan via en blankett, hittar du en länk till blanketten på samma sida. 

E-tjänster för dig med pågående byggärende

Du kan komplettera ett ärende digitalt, även om du från början lämnade in din ansökan via en blankett. Du kan också ta del av beslut och komma i kontakt med din handläggare. 

Du hittar e-tjänster för pågående byggärenden här

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.