Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rollups

När du gör rollups för olika evenemang och verksamheter för Norrtälje kommun formges dessa enligt de riktlinjer som gäller för alla trycksaker.

Bild till webbsidorna om grafiska profilen.

Det betyder att det är vår layout och kommunens färger samt reglerna för typografi som gäller.
Specifikt för rollups är placeringen av logotypen längst upp till vänster. Logotypen ska alltid ligga en sköldbredd  från vänster- och överkant av rollupen samt 6 sköldbredder från högerkanten. Detta anger storleken på logotypen. En sköldbredd ned från logotypen börjar den fria kreationsytan.
Om du väljer vit bakgrundsfärg för rollup ska den positiva logotypen användas men väljer du någon av temafärgerna som bakgrundsfärg är det alltid den negativa logotypen som gäller. Skulle du välja en bild som bakgrund är det bildens beskaffenhet som avgör vilken logotyp som syns bäst.
Tänk på att hålla de viktiga budskapen så högt upp som möjligt då de nedre ytorna ofta är skymda bakom möbler eller människor.

Mall för rollups
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.