Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Affischer externa

Det finns verksamheter, framför allt inom kultur och fritid som behöver kommunicera via affischer. Här hittar du kreativa förslag för hur affischer ska utformas enligt den grafiska profilen för Norrtälje kommun.

Externa affischer enligt grafiska profilen.

I dessa fall, då är det viktigt att intressera så många som möjligt för respektive event, måste stor vikt läggas på grafik som drar blickarna till sig. Här får du några bra exempel på hur kommunens grafiska profil kan bidra med en stadga och kontinuitet samtidigt som det lämnas öppet för variation och kreativitet i det övriga grafiska uttrycket.

Mycket yta för kreativitet

Hela den övre ytan av affischen är fri för kreativt skapande. Försök att nyttja något av kommunens tre komplementtypsnitt och dessutom någon av kommunens temafärger i ditt uttryck. Utöver detta finns det en kommunal avsändarplatta i nederkant som finns tillgänglig i alla temafärger såväl som den norrtäljeblå.

Mallar för affischer
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.