Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Norrtälje kommun 50 år

År 2021 firar Norrtälje kommun 50 år. Det kommer att uppmärksammas både under själva jubileumsåret men redan under 2020 tjuvstartar firandet runt om i kommunen. Det nybildade Landsbygdsrådet kommer vara en viktig del i planeringen.

Logotyp för Norrtälje kommuns 50-årsfirande.

Landsbygdsutvecklingen är en av de prioriterade satsningarna från den politiska ledningen i Norrtälje kommun, och ett exempel på det är det nybildade Landsbygdsrådet.

Själva årsdagen av kommunsammanslagningen firas den 3 februari 2021, på dagen exakt 50 år efter det första fullmäktigesammanträdet. Jubileumsåret ska utgöra en plattform för att fortsatt bygga en sammanhållen kommun med stolthet, sammanhållning, gemenskap, framtidstro utifrån kommunens visioner och värdegrunder.

Nuvarande Norrtälje kommun bildades i kommunreformen 1971 av Norrtälje stad och landskommunerna Blidö, Frötuna, Häverö, Lyhundra, Rimbo, Roslags-Länna, Väddö samt en del ur Knutby landskommun.

Till Fakta om Norrtälje kommun
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.