Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Mina meddelanden - digital brevlåda

Norrtälje kommun är ansluten till den digitala tjänsten Mina meddelanden, som administreras av Skatteverket.

Med tjänsten Mina meddelanden kan du ta emot, läsa och samla post digitalt. Tjänsten är gratis och helt frivillig. Det enda du behöver är e-legitimation, t ex BankID, och en digital brevlåda godkänd för Mina meddelanden. Det finns flera olika brevlådor du kan välja bland som privatperson eller om du har enskild firma, du hittar dem på www.minameddelanden.se.

Det innebär att alla som ansluter sig till en digital brevlåda kan få fakturor från Norrtälje kommun digitalt istället för på papper.

En digital brevlåda är säkrare än brev och e-post eftersom du loggar in med e-legitimation. Känslig information skyddas så att endast den som är behörig kan nå och läsa innehållet.

Den digitala tjänsten är gratis och innebär att du kan läsa dina meddelanden på dator, läsplatta och mobil. Du får dina fakturor från Norrtälje kommun snabbt, samlat och miljövänligt.

Här hittar du tjänsten Mina meddelanden.

Läs mer om digitala brevlådor på Skatteverkets hemsida.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.