Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Placering av logotypen

Det finns en del att tänka på när det gäller placering av Norrtälje kommuns logotyp. Friytan runt logotypen ska vara lika stor som skölden är bredd.

En logotyp är för placering till vänster, en för placering till höger och en för centrerad placering. Vid alla tillfällen gäller en minimiyta omkring som ska vara fri. Friytan är lika stor som skölden i logotypen är bredd. Det finns undantag. I en del mallar ligger logotypen på en platta eller bild och då är friytan relaterad till trycksakens ytterkant.

Placering logotyp vänster och höger

De två sidoställda logotyperna är våra primära avsändare. Det är alltid de vi i första hand använder i vår kommunikation. 

Bilden visar hur Norrtälje kommuns vänstra logotyp ska placeras.

Beskrivning av placering logotyp höger Norrtälje kommun.Placering logotyp center

Den centrerade logotypen ska användas i undantagsfall och är begränsad till viss märkning eller ställen där sidoutrymmet är starkt begränsat.

Placering av Norrtälje kommuns logotyp centrerat.

Mallen gäller framför reglen om friyta

Observera att det är alltid mallen som gäller framför regeln om friyta. Friyta är en rekommendation som vi bör respektera i alla andra fall.
Alla logotyperna finns också i en vit variant. Båda varianterna kan läggas i bild förutsatt att läsbarheten blir god. De två sidoställda logotyperna är våra primära avsändare. Det är alltid de vi i första hand använder i vår kommunikation.

Här finns logotypen i olika format
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.