Ring oss på 0176 710 00

Rekryteringsannonsering

Så här utformas rekryteringsannonserna enligt den grafiska profilen för Norrtälje kommun.

Rekryterings annonser.

När vi annonserar i pappersmedia söker vi alltid till en, i något avseende, högst angelägen tjänst. Därför är formatmallarna också anpassade till lite större format. Antingen 1/2-sida i bredd eller 1/3-sida. Mallen bygger på den vanliga annonsmallen med kommunblå platta i nederkant innehållande logotyp och webbadress. Även här väljer vi en temafärg som får bilda bakgrund till någon av våra egna medarbetare som finns fotograferade, speciellt för detta ändamål.