Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Annonser

När Norrtälje kommun annonserar i olika medier det viktigt att våra annonser tydligt skiljer sig ifrån andra kommersiella aktörer.

Mall informationsannonser.

Vi använder oss av en färgplatta i någon av temafärgerna som bakgrund till rubriken. Alla temafärgerna är utformade för att kunna fungera som bakgrund för både mörk och vit text. Det är inget krav men kan användas för att betona vissa viktiga ord. Även storlekarna på orden kan variera.

I botten av annonsen lägger vi vår logotyp på en Norrtäljeblå platta.  På plattan finns också plats för hänvisning till webben. 

Dessa mallar gäller för alla informationsannonser upp till halvsida i storlek. För helsidor kan man med fördel använda sig av endast  bottenplattan 1/1 men i övrigt är ytan fri om man följer färg och typografi ur den grafiska profilen.

Mallar för annonser
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.