Ring oss på 0176 710 00

Kontorstryck

När det gäller kontorstryck så är det viktigt att alla dokument och blanketter är utformade på samma sätt i alla verksamheter inom Norrtälje kommun.

Kuvert Norrtälje kommun.

Typsnittet som ska användas är Ariel samma som för digitala medier.

Så här ska dokumenthuvudet se ut.

Botten på dokument ser ut så här.

Våra wordmallar baseras alla på en grundmall som alltid är gemensamma oavsett vilken enhet som skickat det antingen det gäller en blankett eller ett kuvert. Trots många verksamheter och målgrupper är det viktigt att vi uppfattas som en och samma kommun.