Intern informationsskyltar

Temafärger och den grafiska profilen ska användas även för interna skyltar och affischer.

Bild till webbsidorna om grafiska profilen.

Det görs många skyltar för olika företeelser och verksamheter inom kommunen. Dessa skyltar ska naturligtvis följa den grafiska mall som gäller för allt kommunikationsmaterial som görs inom den kommunala verksamheten. Följ layouten även här och använd temafärgerna. Vi är en och samma kommun oavsett var vi uppträder eller med vilka vi pratar.