Extern informationsskyltar

Informationsskyltar finns i alla storlekar och format och ändamålet kan skilja sig markant från gång till gång. Gemensamt är att vi behöver informera om vad som händer på en specifik plats i kommunen.

Bilder till webbsidorna om grafiska profilen

Här använder vi oss också av vår vita ram som ska vara mellan en 30-del och en 24-del av ytans kortaste sida. Kommunlogotypen placeras enligt friytorna nere i högra hörnet. När vi har underkontraktörer att ta hänsyn till, samsas dessa logotyper svartvita, i en lite större vit bård nedtill. Kompletteringstypsnittet Helvetica Neue 77 kan användas vid detalj- och extrainformation som man kanske också vill få ut i samband med informationen kring själva bygget.