Digitala skärmar

Norrtälje kommun har ett antal informationstavlor ute i kommunen. Dessa sköts och uppdateras via ett centralt system

Digitala skärmar i Norrtälje kommun

Digitala informationsskyltar

Norrtälje kommun har ett antal informationstavlor ute i kommunen. Bland annat ser  du våra skärmar ut med E18 norrgående riktning vid Ledinge, på våra badhus, kontaktcenter i Rimbo och Hallstavik, busstationen i Norrtälje med flera.

På informationstavlorna finns det tre informationsposter där den huvudsakliga budskapsytan, uppdateras ofta och den andra för öppettider och årstidsanpassning ändras mer sällan.
Den tredje ytan ska egentligen aldrig ändras då den innehåller logotypen och ett automatisk genererat klockslag/datum.

Den huvudsakliga budskapsytan ska följa de typografi- färg och layoutregler som den övriga kommunikationen lyder under. Här finns en powerpoint-mall tillgänglig att arbeta i vilket gör jobbet enklare.

Mallar för de digitala skärmarna