Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00

Kontorstryck (blanketter, visitkort, kuvert m.fl.)

Här hittar du mallar för dokument, blanketter, visitkort, kuvert och mall för e-adress som följer den grafiska profilen för Norrtälje kommun.

Mall för visitkort

Våra visitkort är stående och dubbelsidiga med ankaret och visionen på baksidan. Anställda har möjlighet att välja vilken av temafärgerna de vill ha på baksidan. Även våra korrespondenskort har visionen och en temafärg och visionen på baksidan som en ständig påminnelse.

Behöver du färgkoden till det valda färgtemat?

Du hittar färgkoderna via denna länk

Dokument och blanketter

Här finns också mallar för dokument och blanketter i word-format och PDF.