Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00

Symbolen ankaret i samtliga temafärger

Här hittar du symbolen för Norrtälje kommun som bör användas varsamt. Välj alltid logotypen i första hand. Ankaret får aldrig ersätta logotypen.

Fristående är ankaret en viktig del av Norrtälje kommuns unika grafiska egendom. Användandet av ankaret bör ske med eftertanke.

Ankaret i olika format

Ankaret finns i eps-format, för tillfällen då ankaret behövs i högre upplösning. Ankaret i png-format är för webb och när upplösningen inte behöver vara så hög.