Digitala skyltar

Norrtälje kommun har ett antal digitala informationstavlor ute i verksamheterna. Dessa sköts och uppdateras via ett centralt system.

Exempel på de digitala skärmar vi har runtom i vår kommun.

Norrtälje kommun har digitala skärmar med rullande information. Bland annat ser  du våra skärmar ut med E18 norrgående riktning vid Ledinge, på våra badhus, kontaktcenter i Rimbo och Hallstavik, busstationen i Norrtälje med flera.

Mallar för digitala skyltar

Om du vill veta mer om våra digitala skärmar eller ta del av mallarna, skicka e-post till kommunikationsavdelningen på kommunikationsavdelningen@norrtalje.se.