Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00

Annonser mall

Dessa mallar gäller för alla informationsannonser upp till halvsida i storlek enligt Norrtälje kommuns grafiska profil.

Vi använder oss av en färgplatta i någon av temafärgerna som bakgrund till rubriken. Alla temafärgerna är utformade för att kunna fungera som bakgrund för både mörk och vit text. För helsidor kan man med fördel använda sig av endast bottenplattan 1/1 men i övrigt är ytan fri bortsett ifrån de generella färg- och typografriregler som gäller för kommunen.

Mallar för informationsannonser. Mappen innehåller utöver mall typografi och logotyp.