Ring oss på 0176 710 00

Vår logotyp

I all vår kommunikation är det logotypen som är vår signatur. Det är en garant för att det är kommunen som talar och ingen annan. Här finns de logotyper som ska användas när Norrtälje kommun helt eller delvis är avsändare av kommunikationen.

Logga Norrtälje kommun.

Ankaret har genom alla tider varit en flitigt använd symbol. Norrtälje har sedan staden fick sina stadsprivilegier 1622 haft ankaret som en del av stadsvapnet.

Ett upphissat ankare symboliserar ett skepp i rörelse, framåtskridande – Norrtälje stannar aldrig upp! Ankaret är en symbol för trygghet, hopp och att tänka positivt, vilket passar mycket väl in på vårt värdegrundsarbete. Ett arbete som är i rörelse men samtidigt väl förankrat på alla nivåer i organisationen.