Färgkoder norrtäljeblå

Den röda tråden i Norrtälje kommuns färgpalett är kommunens mörkblå färg, som också förekommer i kommunvapnet/logotypen.

Genomgående färgen i all kommunikation

Alla färgteman innehåller Norrtäljeblå som är den genomgående
färgen i all vår kommunikation och den färg som alltid ska finnas med
någonstans.

Färgkod för norrtäljeblå

CMYK: 100 90 50 20
RGB: 37 49 81
HEX: #223457
PMS: 282C
NCS: S7020-R80B

Norrtäljeblås ljusare komplementfärg finns alltid att tillgå i alla teman och naturligtvis då vi jobbar enbart med Norrtäljeblått. Den är en komplementfärg och bör inte vara dominerande.

Komplementfärg

CMYK: 20% av norrtäljeblå