Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Felanmälan

Felanmälan för gator, parker, belysning och renhållning

Vi i Norrtälje kommun arbetar för att alla medborgare och besökare skall trivas i vår kommun. Vi har alla ett gemensamt ansvar för vår kommun, och genom att du gör oss medvetna om vad som bör åtgärdas i kommunen så kan vi snabbare och effektivare åtgärda problemet.
Genom att fylla i vårt webbformulär om felanmälan kan du meddela oss om något behöver åtgärdas i kommunen. Här kan du kan anmäla sådant som rör till exempel gator, gatubelysning, parker, stränder och renhållning.

Felanmälan för kommunala fastigheter

Om du eller ditt företag hyr en fastighet av Norrtälje kommun eller om du jobbar på en skola eller annan kommunal verksamhet och har problem med trasiga lampor, rinnande kranar, ventilation eller om något annat behöver åtgärdas på fastigheten kan du felanmäla detta till oss via vårt webbformulär  Notera att objektsnumret är det samma som tidigare.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.