E-post till kontor, avdelningar och kommunala bolag

Varje kommunal nämnd och kontor har en myndighetsbrevlåda som bevakas av registratorn.

Myndighetsbrevlåda

Varje kommunal nämnd och kontor har en egen myndighetsbrevlåda som bevakas av registratorn. Post som skickas till denna adress diarieförs och arkiveras enligt de regler som gäller för Norrtälje kommun. Efter registrering fördelas posten till berörd tjänsteman för handläggning.

E-post till nämnder och kontor

Barn- och utbildningskontoret

registrator.barn.skola@norrtalje.se