Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Pågående upphandlingar

Alla upphandlingar som du just nu kan lämna anbud på finns samlade i vårt upphandlingsverktyg.

För att annonsera ut upphandlingar använder vi det elektroniska upphandlingsverktyget E-avrop. På E-avrop kan du som leverantör ansluta dig utan kostnad och ladda ner förfrågningsunderlag. På E-avrop hittar du planerade men ännu inte annonserade upphandlingar.

E-avrop webbplats

Förfrågningsunderlag kan ibland upplevas som krångliga att läsa. Om du känner dig osäker på att läsa och svara på förfrågningsunderlag eller om det är något i förfrågningsunderlaget som inte verkar stämma så kan du höra av dig till oss på upphandlingsenheten.

Lagen om valfrihetssystem

LOV, lagen om valfrihetssystem (SFS 2008:962), innebär att den enskilde (brukaren) har rätt att välja vem som ska utföra beviljade insatser. Lagen om valfrihet innebär att företag kan ansöka om att bli leverantörer inom efterfrågat verksamhetsområde.

Aktuella upphandlingar

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.