Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Pågående upphandlingar

Alla upphandlingar som du just nu kan lämna anbud på finns samlade i våra upphandlingsverktyg.

För att annonsera ut upphandlingar använder vi de elektroniska upphandlingsverktygen E-avrop och Pärmen. På E-avrop kan du som leverantör ansluta dig utan kostnad och ladda ner förfrågningsunderlag. På TendSign ("Pärmen") finns särskilda upphandlingar om fastigheter och vissa entreprenader.

E-avrop webbplats

Pärmen webbplats

Förfrågningsunderlag kan ibland upplevas som krångliga att läsa. Om du känner dig ovan vid att läsa och svara på förfrågningsunderlag eller om det är något i förfrågningsunderlaget som inte verkar stämma så kan du höra av dig till oss på upphandlingsenheten.

Lagen om valfrihetssystem

LOV, lagen om valfrihetssystem (SFS 2008:962), innebär att den enskilde (brukaren) har rätt att välja vem som ska utföra beviljade insatser. Lagen om valfrihet innebär att företag kan ansöka om att bli leverantörer inom efterfrågat verksamhetsområde. På tiohundraprojektets webbplats kan du läsa mer om LOV i Norrtälje kommun.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.