Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Starta företag

Den som vill starta eget företag kan få råd och hjälp med att komma igång. I Norrtälje kommun finns det flera organisationer som erbjuder stöd, välj den som passar dig bäst!

Föreläsning och nätverkande

NyföretagarCentrum Roslagen

NyföretagarCentrum Roslagen ger dig som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – kostnadsfri rådgivning. Erfarna rådgivare hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande.
 
NyföretagarCentrum Roslagen drivs och finansieras i huvudsak av det privata näringslivet, men med stöd av Norrtälje kommun. Kontaktuppgifter för bokning av rådgivning finns på NyföretagarCentrum Roslagens webbplats.

Coompanion Roslagen

Coompanion Roslagens rådgivning är kostnadsfri och vänder sig till dem som har en gemensam affärs- eller verksamhetsidé och vill ha hjälp att utveckla den till ett färdigt företag.  Coompanion Roslagen medverkar även vid lokal utveckling eller bildande av förening. Ta direktkontakt med dem via Coompanion Roslagens webbplats.

Verksamt

För den som funderar på att starta eget eller redan driver en verksamhet så finns mycket nyttig information att tillgå på verksamt.se. Sidan är ett sammarbete mellan flera myndigheter för att samla information som kan vara bra för dig som företagare. Verksamts hemsida.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.