Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Starta företag

Den som vill starta eget företag kan få råd och hjälp med att komma igång. I Norrtälje kommun finns det flera organisationer som erbjuder stöd, välj den som passar dig bäst!

NyföretagarCentrum Roslagen

NyföretagarCentrum Roslagen ger dig som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – kostnadsfri rådgivning. Erfarna rådgivare hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande.
 
NyföretagarCentrum Roslagen drivs och finansieras i huvudsak av det privata näringslivet, men med stöd av Norrtälje kommun. Kontaktuppgifter för bokning av rådgivning finns på NyföretagarCentrum Roslagens webbplats.

Coompanion

Erbjuder kostnadsfri rådgivning och information när ni är två eller fler som vill starta företag eller förening tillsammans. Det brukar kallas kooperativt företagande - ett demokratiskt entreprenörskap som ofta handlar om att möta aktuella samhällsutmaningar så som arbetslöshet, klimathot eller integration. Det kan också handla om att organisera samverkan mellan småföretagare eller om personalövertagande när det finns behov av generationsskifte. Läs mer och boka kostnadsfri rådgivning via Coompanions webbplats.

Verksamt

För den som funderar på att starta eget eller redan driver en verksamhet så finns mycket nyttig information att tillgå på verksamt.se. Sidan är ett samarbete mellan flera myndigheter för att samla information som kan vara bra för dig som företagare. Verksamts hemsida.

Roslagsmentorer

Roslagsmentorer erbjuder kostnadsfri tillväxtrådgivning för dig som har kommit en bit på väg med ditt företagande. Mentorerna är ett nätverk av personer som på olika sätt har lång erfarenhet av företagande. Roslagsmentorerna hjälper dig som är i behov av:

  • samtalspartner/bollplank i frågor som rör företagets utveckling
  • rådgivare i ekonomiska, finansiella och strukturella frågor
  • förmedlar kontakt till potentiella samverkanspartners

Läs mer om Roslagsmentorerna på deras webbplats

Almi

Almi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag, Almi Invest AB och IFS Rådgivning AB.

Mer information om Almi finns på deras webbplats.

Senast ändrad: 2014-02-10
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.