Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Företagarträffar för kommunens näringsliv

Alla företagare i kommunen är välkomna att delta på våra företagarträffar! Information, inspirerande föreläsningar och dialog står på agendan.

På den här sidan kan du läsa aktuell information om företagarträffarna i Norrtälje kommun. Du kan också se företagarträffar som sänds direkt.

För tillfället finns inga företagarträffar planerade

För att undvika spridning av coronaviruset har vi valt att avvakta med kommunens företagarträffar, då det är det personliga mötet med politiker och näringslivsansvariga från kommunen samt möjligheten till mingel och kontakt med andra företagare som gör träffarna till en unik möjlighet att påverka företagsklimatet och utöka sitt kontaktnät i kommunen.

Under senaste mötet gavs en uppdatering om vad vi jobbar med för att skapa en bättre företagsmiljö för alla när vi kämpar igenom denna pandemi tillsammans!

Klicka här för att se den digitala företagarträffen i efterhand.

 

Läs mer om näringslivsutvecklingen i Norrtälje kommun

Kontakt
Kontakt
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.