Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Företagarträffar för kommunens näringsliv

Välkommen till företagsträff den 12 maj, 07:30-09:30. Tema för företagsträffen är Tillväxt! Är det dags?

Norrtälje kommun önskar att bjuda in er företagare till årets första företagarträff! Dags att fortsätta den goda dialogen och diskutera vad som är aktuellt i kommunen med dess näringsliv. Utmaningarna som vi alla står inför är stora och de mål man en gång satt upp kan i dessa tider ses som mycket avlägsna. Samtidigt som många nya kreativa och innovativa idéer skapas.

Under morgonen gästas vi av föreläsaren Magnus Helgesson, Mikael Ramnö, Almi Stockholm och Peter Jansson, Företagslabbet.

Magnus är entreprenören som 1993 startade den första restaurangen i det som skulle bli en av Sveriges största restaurangkedjor Harrys. Idag är han en av Sveriges mest efterfrågade coacher, föreläsare och författare till flera bästsäljande böcker som "0 till 700 miljoner" och "Framgång lämnar spår".

Almi är ett företag som tillhandahåller företagslån, affärsutveckling och riskkapital till små och medelstora företag i tillväxt. Vi har specialiserad rådgivning och kompetens inom flera områden, där digitalisering är ett av dem. Almi ägs av staten och regionen och drivs utan vinstsyfte – utan med oberoende och marknadskompletterande uppdrag att främja företagande och entreprenörskap.

Företagslabbet skall vara en plats där goda affärsidéer utvecklas till framgångsrika företag. Nytänkande, kreativitet, erfarenhet och kompetens sammanflätas genom den dynamiska mixen av studerande, nyföretagare, mentorer, rådgivare och näringsliv.

Företagslabbet utgör en naturlig del i Norrtälje kommuns ambition att skapa ett ännu mer företagsvänligt klimat och en stark arbetsmarknad.

Vi kommer som vanligt även att få den senaste informationen från kommunen och det lokala näringslivet. 

Datum och tid: torsdag 12 maj 2022 kl. 07.30-09.30

Plats: Restaurang Culinar, Vilhelm Mobergs gata 2, Campus Roslagen

ANMÄL DIG HÄR!

Program:

Kl. 07.30 Mingel med livemusik och frukost

Kl. 08.00 Aktuellt i Norrtälje kommun

Staffan Tjörnhammar, tillförordnad ordförande för kommunstyrelsen

Kl. 08.05 Näringslivet och kommunen

Benjamin Råd Vaher, näringslivs- & etableringschef

Kl. 08.10 Företagslabbet

Peter Jansson, Ordförande Företagslabbet

Kl. 08.20 Använd rätt finansiering och rådgivning för att utveckla företaget

Mikael Ramnö, Rådgivare Almi Stockholm

Kl. 08.35 Magnus Helgesson, föreläsare

Mitt arbete går dagligen ut på att hjälpa så många jag kan att äga det finaste du kan äga i livet: nämligen själva livet. Tidigt fick jag en rad verktyg som har gjort att jag både är framgångsrik och äger mitt liv. Nu tycker jag att det är min skyldighet att dela de här erfarenheterna med dig. Äg ditt liv – annars gör någon annan det.

KL. 9.30 Frågor och svar

 

Vid frågor kontaktas: 

daniel.klemserud@norrtalje.se

 

Läs mer om näringslivsutvecklingen i Norrtälje kommun

Kontakt
Senast ändrad: 2022-05-03
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.