Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Industritomter till försäljning

Här hittar du den verksamhetsmark och de fastigheter, för handel och industri, som Norrtälje kommun har ute till försäljning för tillfället. Vi har industrimark i Rimbo, Sika och Hallstavik.

Tillträde kan ske omgående. Är du intresserad så går det bra att skicka en intresseanmälan till mex@norrtalje.se. Det går även bra att gå in på Objektvision för att få en lite mer detaljerad beskrivning av objekten.

Rimbo

I Rimbo finns för närvarande två lediga industritomter i området Vallby. De två fastigheterna benämns Rimbo-Vallby 5:103, vilken är 3487 kvadratmeter och Rimbo-Vallby 5:104, vilken är 3759 kvadratmeter.

Översiktskarta  Lediga tomter på industriområdet Vallby i Rimbo

 Rimbo-Vallby 5:103 och Rimbo-Vallby 5:104 ses nedan.Två lediga tomter på Vallby industriområde

Hallstavik

I Hallstavik finns för närvarande fyra lediga industritomter i Skärsta. Tre av tomterna är belägna på fastigheten Skärsta 1:185 som visas på det större rödmarkerade området på kartan nedan.

Tomterna är inte avstyckade ännu, men storlekarna beräknas bli 3400 kvadratmeter, 3800 kvadratmeter och 5800 kvadratmeter.

Den fjärde tomten utgörs av fastigheten Skärsta 1:218 som visas på det mindre rödmarkerade området på kartan nedan. Storleken på den tomten är 3389 kvadratmeter.

Lediga industritomter i Hallstavik

Sika

I Sika hittar du byggklar mark och stora ytor med stora möjligheter! Vi har plats för både bostadsbyggande och ytkrävande näringsverksamhet. Sika är ett industriområde 3,5 km söder om Norrtälje. Området är beläget längs väg 276 med infart från E18, som sammanbinder Stockholm med Finland och Baltikum genom Kapellskärs hamn. Området är väl anpassat för tung fordonstrafik och är planlagt för miljöstörande industri.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.