Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Chef och ledare

Som chef och ledare i Norrtälje kommun har du en avgörande roll, för dina medarbetare och för hur vi tillsammans ska nå de uppställda målen tillsammans. Syftet med våra utvecklingsinsatser är att ge dig förutsättningar och verktyg för att nå dina och organisationens uppställa mål.

Ledarutvecklingsprogram, LUP

Det skräddarsydda programmet, som också är ett nätverk, vänder sig till chefer och ledare inom Norrtälje kommun som vill fördjupa och utveckla din strategiska ledarkompetens samt stärka det hållbara ledarskapet. Programmet syftar till att ge en ökad förståelse om det strategiska ledarskapet, ge kunskap om hur leda andra chefer samt skapa interna nätverk och ge ett ökat omvärldsperspektiv.

Chefs- och ledarskapskonferenser

Kommundirektören bjuder in alla chefer till ett antal gånger per år för att stärka cheferna i deras uppdrag och utmaningar. Syftet är att fördjupa sig i kommunens strategier och långsiktiga utveckling, få kunskap och inspiration samt nätverka med kollegor.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.