Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ledarskap och kompetensutveckling

Oavsett om du redan är en ledare i Norrtälje kommun, eller bara brinner extra för att utveckla både människor och verksamheter, finns olika forum för dig att växa i.

Ledarutvecklingsprogram, LUP

Det skräddarsydda programmet, som också är ett nätverk, vänder sig till chefer och ledare inom Norrtälje kommun som vill fördjupa och utveckla sin strategiska ledarkompetens samt stärka det hållbara ledarskapet. Programmet syftar till att ge en ökad förståelse om det strategiska ledarskapet, ge kunskap om att leda andra chefer samt skapa interna nätverk och ge ett ökat omvärldsperspektiv.

Framtida ledare

För medarbetare med stark drivkraft att utveckla vår organisation finns det möjlighet att delta i talang- och ledarutvecklingsprogrammet Framtida ledare. Programmet har två spår med olika inriktningar.

Ledartalang

I spåret Ledartalang letar vi efter interna talanger med en stark vilja att ta en ledande roll. Chefer nominerar medarbetare som redan nu särskilt bidrar till verksamhetens utveckling och framgång och som har potential att göra det i ännu högre grad genom att utvecklas i en ledande befattning eller som ledare i annan roll än chef. Ledartalang genomförs under cirka ett halvår.

Egen karriär

För medarbetare som vill arbeta med utveckling, men inte riktigt vet hur, passar det här spåret bra. Medarbetaren får utforska sin väg till rätt roll inom kommunen som inte nödvändigtvis måste vara en chefstjänst. Alla får söka men medarbetaren behöver först ha en dialog med sin chef eftersom det sker på arbetstid. Egen karriär genomförs under cirka tre månader med tre seminarier

Chefs- och ledarskapskonferenser

Kommundirektören bjuder ett antal gånger per år in alla chefer till minikonferenser för att stärka cheferna i deras uppdrag och utmaningar. Syftet är att fördjupa sig i kommunens strategier och långsiktiga utveckling, få kunskap och inspiration samt nätverka med kollegor.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.