Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vi bryr oss om din hälsa

Att du har en bra hälsa är ett delat ansvar mellan oss som arbetsgivare och dig som medarbetare. Men vi som arbetsgivare måste ge dig bra förutsättningar. Vi gör det bland annat genom friskvårdssubvention, företagshälsovård, rökfri arbetstid och möjlighet till hälsofrämjande insatser via Fördel Norrtälje.

Friskvård

Som anställd i Norrtälje kommun får du en friskvårdssubvention. Som arbetsgivare vill Norrtälje kommun att du mår bra och erbjuder därför via vår förmånsportal möjlighet att teckna olika förmånliga friskvårdskort.

Norrtälje kommun erbjuder sina medarbetare ett friskvårdsbidrag som ersätter en del av dina kostnader för motions- och friskvårdsaktiviteter på fritiden, upp till ett maxbelopp. 

Rökfri arbetstid och arbetsplats

I Norrtälje kommun vill vi bevara och förbättra hälsan hos våra medarbetare, bland annat genom att ha rökfri arbetstid och arbetsplats. Vi stöttar också våra medarbetare som vill sluta röka eller snusa genom att via vår förmånsportal erbjuda hjälp att sluta med nikotinberoende.

Företagshälsovården

Norrtälje kommun har upphandlat företagshälsovård som arbetar både förebyggande och rehabiliterande.

Senast ändrad: 2018-02-09
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.