Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Jobb för unga

Under sommaren 2021 erbjuder Norrtälje kommun jobb för unga. Ansökningsperioden pågår från den 19 april till och med 30 maj. Det finns några få platser kvar till sommarens ungdomsjobb i Norrtälje kommun. Ansök så snart du kan!

Klicka här för att ansöka om jobb för unga

Vem kan ansöka?

Målgruppen är de ungdomar, oberoende av ålder och födelseår, som avslutat årskurs nio, ungdomar i gymnasieutbildning samt ungdomar som omfattas av KAA (kommunala aktivitetsansvaret). 

Ungdomar som annars kan ha svårt att finna jobb på egen hand på grund av socioekonomisk utsatthet prioriteras. Riktlinjerna för sommarens satsning på ungdomsjobb har reglerats och utformas på ett nytt sätt efter beslut från Regeringen. Tidigare omfattade ungdomsjobben ungdomar som gått ut gymnasiet 2020/2021. Dessa kommer istället kunna ta del av en ny jobbsatsning i höst. Mer information om denna satsning kommer att kommuniceras när det är aktuellt.

Vilka typer av jobb erbjuds?

Jobben erbjuds av våra kommunala verksamheter inom en mängd olika områden. Allt från exempelvis ett kontorsjobb till ett jobb på Sportcentrum eller förskolor. Jobben kan vara på helgerna.  

Hur långa är anställningarna?

Grundanställningen är 3 veckor under sommaren med startdatum 14 juni, 5 juli och 26 juli beroende på uppdrag. Om du får ett jobberbjudande får du även mer information om tjänsten och när den påbörjas.

Ansök senast 30 maj – skicka in din ansökan redan idag!

Om du behöver hjälp med att fylla i formuläret, begära utdrag från belastningsregistret eller för mer information kontakta eller boka en tid med Fanny Wennman. Du når Fanny på e-post fanny.wennman@norrtalje.se eller telefonnummer 070-086 73 27.

Klicka här för att ansöka om jobb för unga

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.