Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Jobb för unga

Under sommaren 2021 erbjuder Norrtälje kommun jobb för unga. Ansökningsperioden pågår från den 19 april till och med 16 maj. Det finns några få platser kvar till sommarens ungdomsjobb i Norrtälje kommun. Ansök så snart du kan!

Klicka här för att ansöka om jobb för unga

Vem kan ansöka?

Ungdomar, oberoende av ålder och födelseår, som under 2020 har avslutat, eller under innevarande år kommer att avsluta, sin gymnasieutbildning och ungdomar som är föremål för insatser inom ramen för det KAA (kommunala aktivitetsansvaret). 

Vilka typer av jobb erbjuds?

Jobben erbjuds av våra kommunala verksamheter inom en mängd olika områden. Allt från exempelvis ett kontorsjobb till ett jobb på Sportcentrum eller förskolor. Jobben kan vara på helgerna.  

Hur långa är anställningarna?

Det varierar beroende på arbetsplats. Grundanställningen är mellan 3 och 9 veckor under sommaren men med en möjlighet till förlängning upp till 16 veckor med startdatum 14 juni, 5 juli och 26 juli beroende på uppdrag. Om du får ett jobberbjudande får du även mer information om tjänsten, inklusive hur långt uppdraget är och när det börjar.

Varför prioriteras jobb för unga till ungdomar som ingår i det kommunala aktivitetsansvaret (KAA)?

Riktlinjerna för sommarens satsning på ungdomsjobb regleras och utformas efter beslut från Regeringen. Ungdomar som annars kan ha svårt att finna jobb på egen hand på grund av socioekonomisk utsatthet prioriteras.

Ansök senast 16 maj – skicka in din ansökan redan idag!

Om du behöver hjälp med att fylla i formuläret, begära utdrag från belastningsregistret eller för mer information kontakta eller boka en tid med Fanny Wennman. Du når Fanny på e-post fanny.wennman@norrtalje.se eller telefonnummer 070-086 73 27.

Klicka här för att ansöka om jobb för unga

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.