Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Egen sommar – ta chansen att bli din egen chef

Är du 15-19 år, har en affärsidé och bor i Norrtälje kommun? Då har vi ett spännande alternativ till sommarjobb åt dig – testa att vara egen företagare!

Tre ungdomar med solglasögon åker i en tuk tuk.

Ingen lön - du tjänar dina pengar själv

Du får chansen att tjäna egna pengar, få ovärderliga kontakter och utveckla din entreprenörsförmåga. Allt genom stöd och utbildning av Norrtälje kommun, Roslagens Sparbank och Nyföretagarcentrum.

Egen sommar-företagare (40 platser)

Egen sommar är ett utbildningsprojekt där ungdomar i åldern 15-19 år får testa på att vara egna företagare under sommarlovet. Minimiåldern är 14 år, men den som deltar måste fylla 15 år innevarande år. Utbildarna i Egen sommar är också ungdomar som med stöd av företagare i kommunen kör en 14-dagars utbildning för dig och de andra deltagarna plus support under hela egenföretagartiden.

Som Egen sommar-företagare får du möjlighet att tjäna egna pengar, få kunskap om företagande, skapa värdefulla kontakter i näringslivet samt utveckla era entreprenöriella förmågor.

Det handlar om att våga, ta initiativ och öva sig i att ta kontakt.

Under två utbildningsveckor får du lära dig allt du behöver veta för att kunna driva ditt Egen sommar-företag. Under sommaren får du stöd och hjälp av utbildarna samt nätverket runt Egen sommar.

Klicka på länken för att se det första digtala informationmötet i Teams i efterhand: http://shorturl.at/zADO3

Observera: Teams-sändning fungerar inte i Safari. Om du har en Appledator, iPhone eller iPad behöver du ladda ner Teams-appen. Om du har några frågor eller behöver hjälp, kontakta daniel.klemserud@norrtalje.se.

Utbildningsdagarna för Egen sommar äger rum under vecka 25 och 26. Egen företagartiden pågår sedan till vecka 33, då företagen avvecklas vid en gemensam avslutningsträff.

Ansökan 2021

På den här sidan kommer du våren 2021 att kunna hitta ansökan för Egen sommar 2021.

Har du frågor?

Kontakta:

Carin Eriksson, utbildningsansvarig:

Lena Norrman, rådgivare/verksamhetsansvarig på Nyföretagarcentrum Roslagen:

lena.norrman@nyforetagarcentrum.se

Daniel Klemserud, näringslivssamordnare Norrtälje kommun:

daniel.klemserud@norrtalje.se

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.