Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Vilka sommarjobb finns?

Här kan du läsa mer om våra sommarjobb sommaren 2018.

Sommarjobb

Administration/kontor 
Om du vill jobba inom administration/kontor så finns det många olika arbetsuppgifter. Tidigare somrar har man fått jobba med exempelvis arkivering, statistik och utredande arbete inom personalfrågor. I år finns det jobb på bland annat personalavdelningen, socialkontoret och biblioteket. Du behöver kunna läsa och skriva på svenska. 


Avfall och återvinning 
Är du över 18 år kan du få jobba på någon av kommunens återvinningscentraler i Görla, Salmunge eller Häverö. Här får du hjälpa besökare med frågor om var olika saker ska placeras och arbeta med bortforsling och behandling av avfall. Du måste kunna tala och förstå svenska. Du måste även kunna ta dig till återvinningscentralen själv så det är bra om du bor i närheten.

Badpersonal
Tycker du om simning och kan simma minst 200 meter? Då kan du jobba på ett av Norrtäljes bad. Här får du stå i kassan, jobba med skötsel och vara badvakt. 

Barnomsorg
Inom barnomsorgen får du jobba på förskola eller fritids. Du får vara med i barngrupper och hjälpa pedagogerna i allt det dagliga arbetet med inne- och uteaktiviteter, måltider, läs- och sovstunder och mycket mer.

Bloggare
Som bloggare hos oss arbetar du med text och bild på webb och i sociala medier. Du tycker om att skriva och du gillar att träffa och berätta om människor. Här hittar du förra årets sommarjobbsblogg.

Djurskötsel/gårdsarbete
Väljer du att jobba med detta får du tillbringa tre veckor på Färsnas 4H-gård. Där får du sköta om djur, snickra, sköta gårdens café och annat som behöver göras på en gård. 

Fotograf 
Som fotograf på vår kommunikationsavdelning kommer du att besöka olika delar och anläggningar i kommunen för att ta bilder. Du tycker om att fotografera och du är van att jobba med bildbehandling. 

Idrottsledare/ungdomsledare
I år finns det flera jobb i denna kategori. På Camp Roslagen kommer du att planera, assistera och leda idrottsaktiviteter för yngre barn. Du behöver därför både vilja och våga stå framför en barngrupp. Du bör också vara eller ha varit aktiv i en idrottsförening, antingen som ledare eller deltagare. Innan jobbet börjar går du en utbildning på kvällstid/helg i maj. För dig som kan svenska och dari finns möjlighet att jobba på ett boende för ungdomar, där du hjälper till med dagliga bestyr.

Kolloledare, finsktalande
Du som kan finska har möjlighet att jobba som kolloledare under den första sommarjobbsperioden. Du kommer att få vara med och planera och sedan genomföra olika aktiviteter såsom bad, kanotpaddling och lekar. Du kommer att övernatta 4 nätter på kollot.

Kundservice
Kundservice är en utmärkt bransch för dig som är positiv, utåtriktad och hjälpsam och som trivs med högt tempo. Det finns bland annat jobb hos konsthallen och turistbyrån. Du får sköta praktiska uppgifter så som att stå i kassan, ta emot besökare och svara på frågor.

Kök/Café
Här får du jobba med vanligt förekommande arbetsuppgifter i kök/café. Det kan vara exempelvis salladsberedning, disk, städning och att stå i kassan.

Musiker
Om du kan spela något av instrumenten slagverk, elbas, elgitarr, altsaxofon, tenorsaxofon, trumpet, trombon eller bastuba så är det här ett jobb för dig. Du kommer att spela i ett band som övar och sedan har spelningar. Du som söker bör ha instrumentalkunskaper motsvarande gymnasie-estet-nivå och provspelning sker under april månad.

Praktiskt arbete
Här får du jobba med kroppen. Du kan till exempel få jobba med parkskötsel, eller som vaktmästare. En av platserna att jobba på är Norrtälje kommuns resurspool. Det här är jobb för dig som trivs med att hugga i, vara utomhus, och som vill se tydliga resultat av arbetet.

 Du får sommarjobba hos oss om du:

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.