Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Norrtälje kommun som arbetsplats

Vad innebär det egentligen att jobba hos oss? Här får du en kort inblick i vad vi strävar efter att uppnå för att Norrtälje kommun ska fortsätta utvecklas och förbättra för såväl medarbetare som medborgare.

Det här strävar vi efter

  • Norrtälje kommun är en attraktiv arbetsgivare som rekommenderas och är omtyckt av både kommande, befintliga och tidigare medarbetare.
  • Alla kommunens ledare är våra företrädare och är förebilder i allt från ord till handling.
  • Arbetsmiljön är säker, stimulerande och anpassad till både individen och verksamheten.

Möjligheter och trygghet till alla medarbetare

I medarbetarundersökningen från 2014 fick medarbetarna svara på frågor om arbetsmiljö, ledarskapet och sin egen utveckling. Resultatet var mycket positivt särskilt i frågor som bland annat hållbart medarbetarskap och kommunledningen där vi ligger över snittet jämfört med andra offentliga verksamheter. 

Jag erbjuds de förutsättningar som behövs för att kunna göra ett bra jobb, både vad det gäller arbetsplatsen och kompetensutveckling.

Mer om Norrtälje kommun som arbetsgivare
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.