Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Violinlärare till Roslagens kulturskola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Violinlärare till Roslagens kulturskola

 

Om tjänsten

Tjänsten finns i Roslagens kulturskola och skolan söker en violinlärare som har intresset av att vidareutveckla arbetet på skolan.

 

Arbetsbeskrivning

Du undervisar violin enskilt och i grupp för de elever som valt violin som sitt instrument.
Du bidrar till att aktivt bredda stråket genremässigt för att nå nya målgrupper.

 

Kvalifikationer

Adekvat högskoleutbildning, professionell nivå inom den klassiska traditionen samt grundläggande kunskaper i viola är krav.
Erfarenhet av projektledning, av rytmikundervisning samt erfarenhet av arbete med yngre barn är meriterande.

Vi söker en person som både är en lagspelare och en ledare. Verksamheten vid kulturskolan består till stor del av arbete i projekt med olika kollegor och i olika grupperingar, där har man ena gången en roll som ledare och andra en roll som följare. För att verksamheten skall fungera så måste du steglöst kunna gå mellan dessa roller på ett opretentiöst sätt. Det består också i många fall av en del enskild undervisning och undervisning som du ensam måste ta ansvar för från ax till limpa. Detta sker utan förankring i nationella styrdokument eller ett traditionellt ”arbetslag" som kan stötta dig.

 

Om arbetsplatsen

En del av ett levande och livskraftigt kulturliv i Norrtälje kommun.
Vi erbjuder kurser inom musik, musikal och musikproduktion. Välkommen till vår skola där kulturen, skapande och glädje är i fokus.Mötet med kultur utvecklar människor i alla åldrar. Det ger bekräftelse och ett starkare självförtroende. Våra lärare vet hur man får elever att utvecklas på ett positivt sätt.Roslagens kulturskola har förutom verksamhet i Norrtälje, även undervisning i Hallstavik och Väddö

 

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är deltid 60%.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-05-08

Sista ansökningsdag:

2019-06-08

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Musiklärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Enhetschef

John Michael Långs, John.Michael.Langs@norrtalje.se

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten