Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vill du arbeta som fritidspedagog på Elmsta skola?

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Vill du arbeta som fritidspedagog på Elmsta skola?

 

 

 

 

Om tjänsten

Vill du, tillsammans med vår fritidspersonal, vara med och utveckla och arbeta på vårt fritidshem i Elmsta skola? 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en fritidspedagog/ fritidslärare till vårt fritidshem på Elmsta skol i Norrtälje kommun. Här arbetar idag en stabil, positiv och utvecklande personalgrupp. Tillsammans med kollegor på fritids driver du den pedagogiska utvecklingen i gruppen samt deltar i vårt arbete med att koppla ihop lärandet i skolan och fritidshemmet

 

Kvalifikationer

Fritidspedagogutbildning är ett krav. Du är ambitiös och drivande, kreativ och nyfiken samt har god insikt i relevanta styrdokument. Du är initiativtagande och ansvarsfull, trivs som ledare bland barn och vuxna och delar våra möjligheter att lyckas utvecklas vidare. Du är kompetent i att organisera lek som ett verktyg för att utveckla och förstärka barnens lärande. Du ställer tydliga krav och har höga förväntningar, såväl på elever och kollegor som skolledning. Erfarenheter av praktiskt arbete med IKT och pedagogisk dokumentation är meriterande. 

 

Om arbetsplatsen

Elmsta skola är en enparallellig skola med årskurs F-5. Fritidshemmet ska vara ett komplement till skolan och det är ett utvecklingsarbete som fortlöper. En anställning som fritidspedagog/fritidslärare hos oss innebär en karriärsmöjlighet för dig som önskar driva utvecklingen av ett fördjupat samarbete mellan fritidshem och skola. 

 

Tillträde enligt överenskommelse, deltid minst 60 %

Intervjuer sker löpande. 

Publicerat:

2020-01-09

Sista ansökningsdag:

2020-02-09

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Facklig representant Lärarförbundet

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Rektor

Christian Rapp, christian.rapp@norrtalje.se, 0706539797

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Sök tjänsten