Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Vikarierande barnskötare till Rånäs och Närtuna förskolor

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Vikarierande barnskötare till Rånäs och Närtuna förskolor

 

Om tjänsten

 Rånäs och Närtuna förskola har nära till naturen dit vi ofta går för att utforska vår omgivning. Vi är engagerade pedagoger som med våra olika talanger hjälps åt att skapa en rolig och lärorik tid på förskolan.

 

Arbetsbeskrivning

 Hos oss möts du av engagerade pedagoger som har höga förväntningar på det kompetenta barnet. Vi arbetar aktivt med att utveckla vår pedagogiska miljö och dokumentation, där pedagogisk dokumentation är en viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet. Utvecklingsviljan är stor och många är nyfikna att prova på nya arbetssätt för att utveckla verksamheten.

 

Kvalifikationer

 Barnskötarutbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet till befattningen. Det är meriterande att ha kunskaper inom estetiska ämnen, digitala verktyg, projektarbete och pedagogisk dokumentation, vara uppdaterad på aktuell forskning inom förskolans område. Du är bra på att formulera dej i tal och skrift.

 

Om arbetsplatsen

 Rimbo västra förskoleområde som består av Rånäs, Närtuna, Bålbro, Håsta och Västertorp förskolor. Rånäs har 2 åldersindelade avdelningar. Det går ca 40 barn på Rånäs och vi är 9 pedagoger. På Närtuna är det 1 avdelning med ca 15 barn i nuläget och 4 pedagoger.

 

Tillträde 190901 eller så snart som möjligt

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

 

Publicerat:

2019-07-01

Sista ansökningsdag:

2019-07-22

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Barnskötare m.fl.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Förskoelchef

Kerstin Henriksson, kerstin.henriksson@norrtalje.se, 0175-74018

Arbetslagledare

Ann Wessberg, ann.wessberg@norrtalje.se, 0175-740 37

Facklig representant, Kommunal

Iréne Holmström, irene.holmstrom@norrtalje.se, 010-4429019

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.
2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu NPF-säkrar vi våra skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.
• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Sök tjänsten